2η Εθελοντική Αιμοδοσία 13ου Δημοτικού Χαλανδρίου 2018

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι, προετοιμαζόμαστε για τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία 13ου Δημοτικού Χαλανδρίου, τον μήνα Ιανουάριο 2018.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου μας, εφόσον συμπληρωθούν τουλάχιστον, 20 συμμετοχές.

Η Κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων θώρακος "Η Σωτηρία", με ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες καθ΄ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας. 

Η αιμοδοσία διαρκεί 8 -10 λεπτά. 

Επισημαίνεται ότι, ο εθελοντής αιμοδότης δικαιούται αίμα σε ώρα προσωπικής ή οικογενειακής ανάγκης . 

Οι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν σχετική βεβαίωση για την εργασία τους.

Παρακαλούμε, δηλώστε συμμετοχή στο email: parents13xal@gmail.com ή στα μέλη του Συλλόγου, έως 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να ορίσουμε την ακριβή ημερομηνία Αιμοδοσίας.

 Μη ξεχνάμε ότι, η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μορφές Κοινωνικού Εθελοντισμού και αλληλεγγύης και είναι μία μοναδική πράξη ανθρωπισμού !!!

 

Με εκτίμηση ΔΣ

Ολοκληρώθηκε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία 13ου Χαλανδρίου

Η δημιουργία Τράπεζας Αίματος του σχολείου μας και η προσφορά αίματος σε συνανθρώπους μας, ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή γονέων του σχολείου μας.
Εκ μέρους του ΔΣ, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και της υπόλοιπης Σχολικής Κοινότητας, ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς:
Βασίλη Δερμοσονιάδη
Φάνη Μπόσκο
Αλέξανδρο Γιαννακάκο
Δημήτρη Γλυκό
Έρση Τσούμα
Ανδρέα Τσούμα
Στέφανο Γιαννάκη
Τσακνή Γιώργο
Θοδωρή Μοτσενίγο
Πάνο Τριφύδη
Πέννυ Ανδρικοπούλου
Ζωή Ναλμπάντη

Ευχαριστούμε για την όμορφη συνεργασία, το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία" και το ζαχαροπλαστείο "Κολέτσα" (Μεταμορφώσεως 50) για την προσφορά των γλυκών στους αιμοδότες μας.

Με μεγάλη χαρά, ο Σύλλογος θα οργανώσει και πάλι ημέρα Αιμοδοσίας, στους προβλεπόμενους μήνες, με σκοπό την προσφορά και την ανανέωση Τράπεζας Αίματος του Σχολείου.

Με εκτίμηση ΔΣ

Με εκτίμηση ΔΣ

 

 

1η Εθελοντική Αιμοδοσία 13ου Δημοτικού Χαλανδρίου

Αγαπητοί γονείς του 13ου Δημοτικού και υπολοίπων σχολείων, του Δήμου Χαλανδρίου.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς οι συμμετοχές γονέων στην δράση της αιμοδοσίας, μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε την δημιουργία Τράπεζας Αίματος της Σχολικής μας Κοινότητας.
Η Αιμοδοσία, θα κάνει ποδαρικό δράσεων στο χώρο του Σχολείου μας, αφού θα πραγματοποιηθεί 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 9:30 !!!
Όλοι μπορούμε, να στηρίξουμε τη σημαντική αυτή προσφορά του Σχολείου μας, δηλώνοντας τη συμμετοχή σας ή αναζητώντας  και ενημερώνοντας συνεχώς φίλους, συγγενείς αιμοδότες.
Μην ξεχνάτε, ότι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχών, στο email του Συλλόγου, έως και μία μέρα πριν, την ημερομηνία αιμοδοσίας:
parents13xal@gmail.com

Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς, για την πέρα των προσδοκιών μας, συνεργασία και ανταπόκρισή σας.

Σας διαβεβαιώνουμε, ότι ο Συλλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, δεν θα σταματήσει να ζητάει την συμμετοχή σας σε κάθε μας προσπάθεια, δημιουργώντας μια δυναμική ομάδα γονέων !!!


Με εκτίμηση ΔΣ